News & Specials


Fotoresa till Fulufjället i höstfärger

I samarbete med naturfotografen och Olympus ambassadören Niklas Virsén från Fröstad Naturfoto kan vi nu erbjuda dig en lång weekend på Fulufjället i vackra höstfärger. 27-30 september får du tips och råd av Niklas på hur du kan bli en bättre naturfotograf. Boka i god tid och ta del av makalös natur med likasinnade i… Read more »

Öppningserbjudande

Vi öppnnar nu officiellt och bjuder de som veckobokar en stuga för boende under februari på fri snöskohyra hela veckan till ett värde av 1200 kr/ person. Gäller vid bokning från lördag till lördag. Fulufjället är riktigt vildmark utan bilar, köpcentrum och gatubelysning. Besök oss i februari och pimpla efter röding och öring. Ta en snösko… Read more »

Hundspanns äventyr på Fulufjället 14-16 april

Guideföretaget Fjälläventyr kommer att lägga sitt tredje hundspanns äventyr 14-16 april på Fulufjället med boende hos oss. Nu börjar våren att anlända och det är en fantastisk tid att befinna sig på fjället. Skynda och boka då dessa turer snabbt bokas fullt Vill du uppleva ett riktigt äventyr eller få mer info så kontakta Fjallaventyr.com