Start fredag lunch – Söndag lunch

Vi startar på fredagen med en Introduktion i kajakfiske av Kajakfiskemagasinets Tommy Lönnebacke
Efter detta blir det ett fritt kvällsfiskepass. Lördagen ägnas helt åt fiske i Rösjöarna och kvällen avslutas med ett skönt bastubad. Söndagen körs ett tidigt morgonfiske innan det är dags att städa och påbörja resan hemåt. Vi rekommenderar att man tar rundan via Sveriges högsta vattenfall Njupeskär på vägen ned till parkeringen vid Naturum.

I priset ingår: Fiskekort, Logi i Storstugan, Kajakhyra, Flytväst, Lakan och Bastu samt Introduktionen och lite praktiska fisketips. Pris 1750 kr

Medtag: Fiskeutrustning, Mat och dryck, Utomhus och Regnkläder, Handduk

Övrigt: Matlagning sker i stugan på gasolplattor eller eget gasolkök. Vatten hämtas i fjällbäcken. Packa så lätt det bara går då vandringen är brant inledningvis (totalt 3,5 km). Att tänka på är att det nästa alltid blåser på fjället så om du vill fiska med flugspö använd inte för lätt utrustning.
För mer info kontakta Tommy via e-post på tommy(a)rosjostugorna.se

Aktuella datum: 29/6-1/7, 6-8/7, 13-15/7, 20-22/7, 27-29/7, 3-5/8, 10-12/8, 17-19/8, 24-26/8

Hjärtligt Välkomna!