Vi skickar ett stort tack alla våra besökare under 2019 som gjorde året till en makalös rekordsäsong som kommer att bli svår att toppa.

På grund av det hårda trycket fick vi slå igen tidigare än planerat då allt var slut och vi inte längre klarade av att hålla stugor och bastu igång.

Vi siktar på att öppna upp onlinebokningen tidigare än normalt då vi redan nu har mycket förbokat inför 2020 och det dagligen kommer förfrågningar. Vill du boka innan vi öppnat onlinebokning så skicka oss ett meddelande. Om någon vecka går vi online och redan nu har de flesta av våra återkommande gäster både privata och företag bokat upp allt ifrån turer med hundläde, fiske, fågelskådning, snöskovandring, fotokurs, vandring och fiske.

Har du bott hos oss under 2019 och är nöjd så gå gärna in på vår Facebooksida och lämna en recension eller på Tripadvisor.

Landets sydligaste vilda fjällröding, Vid Södra Kungsleden, Världens äldsta gran Old Tjikko och landets högsta vattenfall Njupeskär på vår bakgård. Anledningarna till att besöka Fulufjällets Nationalpark är många och vi hälsar gamla och nya gäster välkomna 2020 önskar Tommy & Ingela!