Eco Glamping!

Välkommen till Rösjöstugorna Fulufjällets Nationalparkscamp, där naturens skönhet och äventyr väntar. Vår campingplats erbjuder en fridfull oas inbäddad i hjärtat av Fulufjällets nationalpark. Dyk ner i de fantastiska landskapen, orörda skogarna och kristallklara sjöarna som omger vår camping. Oavsett om du är en entusiastisk vandrare, naturälskare eller bara söker avkoppling.

 Utforska parkens berömda sevärdheter, inklusive Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär, eller ge dig ut på spännande vandringsleder. Upplev spänningen i att få syn på vilda djur och återknyt till naturen som aldrig förr. Skapa oförglömliga minnen i denna orörda vildmark.

Isolerade väggar och golv. Vi har varma täcken och filtar för att hålla värmen de kalla dagarna. Två bekväma sängar. Bekväma stolar som du tar med dig ut på trädäcket där du sitter och njuter av utsikten. Tälten har ledbelysning. Sängkläder ingår, Städning ingår, Powerbanks för att ladda mobilen. Gasolplatta & Snyggt porsling ingår. Ej djurtillåten.

Pris 2750kr första natten därefter 2490kr. Frukost ingår. Max 2 personer.
Bokning sker minst 3 dygn innan ankomst. Boka GlampOne eller GlampTwo.