Glamping i vår EcoCamp

Ta en paus från vardagen och unna dig ett besök i Fulufjällets Nationalpark. Bo i våra lite mer lyxiga och bekväma tält. Boka en aktivitet eller en unik guidad tur.  Fiska vild fjällröding, paddla kanot, kajak eller packraft (kanske till vår hemliga sandstrand), vandra på kalfjället och besök våra mysiga öppna stugor som finns efter lederna på fjället Besök våra mest kända sevärdheter som landets högsta vattenfall Njupeskär eller den 9500 år gamla granklonen Old Tjikko. Avsluta sedan dagen i vår bastu. 

Isolerade väggar och golv. Vi har gasolkamin för att hålla värmen de kalla dagarna. Två bekväma sängar. Bekväma stolar som du tar med dig ut på trädäcket där du sitter och njuter av utsikten. Tälten har ledbelysning. Sängkläder ingår, Städning ingår, Powerbanks för att ladda mobilen. Stormkök & Snyggt porsling ingår. Ej djurtillåten.

Pris 2990 kr per natt.
Addera gärna vårt + Paket boende ink bastu, kanot, måltider (frystorkat middag, frukost), handduk 950 kr.

Bokning sker minst 3 dygn innan ankomst. Boka GlampOne eller GlampTwo. 

Syftet med nationalparkerna är att värna om vårt lands finaste naturobjekt och deras mångfald. Fulufjället har en unik natur och miljö. Vårt sydligaste fjäll har en geologi och biologi som ser lite annorlunda i jämförelse med resten av fjällvärlden.