fbpx

Välkommen till Rösjöstugorna AB.
Vår campvärd Tommy har många års erfarenhet som fiskeguide och drivit hotellrörelse på landsbygden. Det är oftast honom ni kommer att möta på fjället vid vår anläggning. Du träffar även Ingela Mattsson på fjället. Till vardags sköter Ingela administrationen men dyker lite då och då upp som campvärd.

 Vårt mål är att ge dig en glädjefylld upplevelse långt ifrån asfalten och staden. Hos oss på fjället finns en sagolik natur som alldeles för få idag får möjligheten att uppleva.  Vi önskar att ni som besöker oss är våra ambassadörer och lämnar ert omdöme på vår Facebooksida.

Stugorna är belägna vid Rörsjöarna och Stora Harrsjön uppe på kalfjället i Fulufjällets Nationalpark.
Hjärtlig Välkomna!!

 

Hitta oss
Latitude: 61.624107, Longitude: 12.679275
Latitude: 61° 37′ 27″ , Longitude: 12° 40′ 45″

Med bil kör till Särna sedan emot Idre. Några kilometer efter Särna följer du skyltning till Fulufjällets Nationalpark / Njupeskär. Följ leden till Rörsjön 3km (efter bron vid entren före Naturum)

Bokning
Bokning och bokningsvilkor hittar du i menyn Bokningsvilkor eller Bokning / Booking

Öppettider
Vi har bemannat från 15 mars – 30 april & 1 juni – 30 september
Obemannat men öppet via nyckelskåp
1 maj – 31 maj, 1 oktober till 30 november
Under obemannade perioder är bastun stängd

In & Utcheckning
Ankomstdagen incheckning 15.00-18.00 och avresedagen utcheckning 8.00-11.00 vid receptionen i Rösjön.
Nycklar till Harrsjön hämtas i receptionen vid Rösjön.
Övriga tider efter överenskommelse. 

 Städning
För allas trevnad ska stugan städas noga av dig innan du lämnar den. Städning kan beställas i förväg till en kostnad av 500 kr (Storstugan 1000 kr). Om stugan, mot förmodan, är ostädad efter din avresa debiteras du 1000 kronor

Sängkläder
Sängkläder ingår inte men skall användas (av hygienskäl). Även om du har sovsäck. Du kan ta med egna lakan eller hyra av oss. Meddela oss i god tid om du vill hyra lakan. Hyra sängkläder 130 kr / säng.

Övrigt
Om det är något som saknas eller gått sönder meddela stugvärden.
Gästen är ersättningsskyldig för eventuella uppkomna skador.
Rökning förbjuden.
Vi tillåter hund i flera av stugorna. Kontakta oss för bokning med hund. Harrsjön, Lillstugan 1+2 samt Mellanstugan 5+6 är hundtillåtna.
Den som hyrt en stuga får inte själv överlåta hyresrätten till någon annan.

 Personuppgifter
Rösjöstugorna.se  (Rösjöstugorna AB) är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter du registrerar. Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att administrera bokning och betalning

Stugorna
Alla stugor har gasolplattor. Vedkamin för värme. USB port, Belysning finns men ej eluttag. Ved (ej till grillning) och gasol ingår i stughyran. Vatten hämtas i vattendraget intill i avsedda hinkar. Stugorna har inventarier för matlagning. Porslin, bestick, m.m finns. Sängarna har madrass täcke och kudde.

 Toalett & Bastu
Vi har klassiska utedass i egen byggnad på området.
Stugorna saknar duschmöjlighet. Vi rekommenderar att du hyr bastun (50 kr / person), där det finns varmvattenkamin och möjlighet att tvätta av sig eller tar ett uppfriskande dopp i sjön. Ett tips från vana fjällresenärer är att medtaga våtservetter för personlig hygien.

Båtar och uthyrning
Stuggäster har alltid företräde
Mer info i menyn Uthyrning

Camping
Tältar man i anslutning till oss tar vi ut en campingavgift på 100 kr
Då ingår sopsortering, dass och användande av kök i den öppna övernattningsstugan