Mötesplatser utomhus är inget ovanligt för oss som är i outdoorbranschen men för de flesta så är konferenslokalen eller kort mötet på kaffeét standard. Jag har träffat militär personal på fjället som har haft sina utvecklingssamtal. Själv har jag suttit och skapat projekt i kajak eller runt en lägereld mitt i skogen.

Man behöver inte en powerpoint för att göra en bra presentation. Det behövs någone med engagemang.

Kreativitet är något som många företag har fått ta till sig för att överleva pandemin när inget har rullat på i gamla invanda fotspår.

Varför inte ett gruppmöte i en snögrop eller på sittunderlag på fjällkanten och när det är dags för fika pausen så går man inte till restauarangen utan tar fram termosen och kanelbullen och en liten chokladbit ur den medhavda ryggsäcken.

Jag brukar säga till mina gäster som besöker oss på fjället stormiga dagar att det är dessa dagar som inte är som alla andra, som skapar historier att berätta när man kommer hem.

Möten i ovanliga miljöer skapar minnen både från platsen men också av innehållet, så ta och flytta ut ditt möte till oss på Fulufjället!